This championship ran from 2021 to 2023 and has ended. Watch all races from previous seasons. Open videos
Nieuwe deelnemer

Derk van Luijk debuteert op Circuit Zandvoort

11:19 17-02-2022

Naast de zes BMW’s M6 van Koopman Racing kwam er vorige week tijdens de testdag op Circuit Zandvoort ook een fraaie blauwe BMW M2 in actie. De splinternieuwe M2 wordt bestuurd door Derk van Luijk, alweer een nieuwe deelnemer in het snel groeiende veld van de BMW M2 Cup Benelux.

De 41-jarige Van Luijk begon zijn racecarrière vijf jaar geleden in de Ooperon Cup, waarin hij een BMW 325i bestuurde. Toen hij vorig seizoen op TT Circuit Assen de VRM BMW M2 Cup in actie zag wist hij meteen dat dit de volgende stap in zijn racecarrière moest worden. Van Luijk rijdt komend seizoen bij Koopman Racing alle races in een BMW M2 van De Maassche uit Echt.

“Ik heb er ontzettend veel zin in om in deze geweldige auto mee te doen in een cup met zoveel strijd door het hele veld heen. Ben heel benieuwd hoe het zal gaan, ik hoop dat ik ergens in het midden van het veld mee zal kunnen rijden. Ik weet echter zeker dat het een geweldig seizoen gaat worden en ik kijk er naar uit om mooie gevechten te gaan leveren”, is Derk van Luijk enthousiast.