en
BMW M2

EJ Automotive en DK Competition slaan de handen in elkaar

09:11 28-04-2021

EJ Automotive en DK Competition kondigden goed een maand geleden al aan dat ze de handen in elkaar zouden slaan. Zij zetten in het kader van deze samenwerking een nagelnieuwe BMW M2 CS in. Het echte competitiedebuut van de structuur wordt verwacht tijdens het weekend van 5 en 6 juni in Spa-Francorchamps. Het team zet de auto in met Gregory Eyckmans achter het stuur, naast een tweede, nog aan te duiden rijder. Uiteraard kan de wagen verder in diverse nationale en internationale competities worden ingezet, met een volledige ondersteuning en een uiterst moderne structuur. 

Tijdens het weekend van 5 en 6 juni komen de Supercar Challenge en de merkencups van BMW, Mazda en Ford naar de Belgische Ardennen. EJ Automotive zal er niet alleen aanwezig zijn met meerdere Ford Fiesta voor de Ford Fiesta Sprint Cup, maar zet dus ook de BMW M2 CS in, voor de wedstrijd voorbehouden aan het nieuwe Duitse competitiewapen. Gregory Eyckmans is al bevestigd, een tweede rijder moet nog aangeduid worden.

 

Jurgen Evers: “We mikken inderdaad op Gregory Eyckmans die een hele geschiedenis met BMW heeft. Hij won de titel in de BMW Clubsport competitie, zegevierde meermaals met BMW in diverse klassen in de 24 uur van Zolder en rijdt ook al geruime tijd met het Beierse merk in de Nürburgring Endurance Series, vroeger bekend als VLN. Wij zijn overtuigd van de kwaliteiten van Gregory, die ook de testrijder is voor Autosportwereld.be. Wie samen met hem de twee races van 60 minuten zal aanvatten, is nog niet bekend, maar wie zich geroepen voelt, kan altijd contact met ons opnemen.”      

Competities waarin de wagen kan ingezet worden zijn de BMW M2 CS Racing Cup Benelux, de BMW M2 Cup van Dick Van Elk, de Supercar Challenge, het Belcar kampioenschap maar evengoed de 24H Series van Creventic of races in de nieuwe TC Series van SRO in Frankrijk. De BMW M2 CS Racing is een uiterst veelzijdige wagen die een zeer goed niveau haalt en bijzonder betrouwbaar is, getuige eerdere resultaten zoals in de 24 uur van Dubai begin dit seizoen. De wagen is ook perfect geschikt voor jonge rijders, professionele piloten of gentlemen drivers.

 

Wie interesse heeft in een programma met EJ Automotive en DK Competition in de BMW M2 CS Racing kan contact opnemen met Jurgen Evers op het nummer +32 495 25 20 59 of via mail op jurgen@ejautomotive.be