Circuit-park Zandvoort

08-10 April

Supercar Madness

Het event

Tijdens het weekend van 9 & 10 april 2022 gaat het raceseizoen echt van start tijdens de Supercar Madness Openingsraces. Een evenement georganiseerd door V-Max Racing Mangement en in samenwerking met 402 Automotive. Het evenement wordt georganiseerd voor alle raceklassen van VRM en daardoor zien we de supercar Challenge, Ford Fiesta Sprint Cup NL en BE, Mazda MX-5 Cup en de BMW M2 Cup Benelux terug in actie. 

Op vrijdag worden de eerste vrije trainingen gereden door de Supercar Challenge en de BMW M2 Cup Benelux. Daarnaast heeft de Supercar Challenge op vrijdag al de kwalificatie. Op zaterdag mogen de Ford Fiesta Sprint Cup rijders en de Mazda MX-5 Cup rijders hun seizoen aftrappen met de vrije trainingen en kwalificaties. De Supercar Challenge en de BMW M2 Cup Benelux heeft dan al de eerste races.

De zondag staat in het teken van spannende races van alle raceklassen, maar op deze dag komen er ook supercars naar het circuit van Zandvoort. Deze supercars worden tentoongesteld op de paddock en kunnen van dichtbij bewonderd worden. Een zondag waar racen en supercars elkaar ontmoeten op Circuit Zandvoort. Een fantastische dag voor de ware autoliefhebbers!

Meer informatie over dit evenement volgt spoedig.

 

Downloads

No downloads available yet.